skip to Main Content
Китайска метална врата на къща

Метални врати с китайски произход – предимства

На пазара в момента има страхотно разнообразие от входни и интериорни врати. Голяма част от металните входни врати предназначени за вход на апартамент или къща са с китайски произход и в това няма нищо лошо. В обществото все още обаче върлува мисленето, че какъвто и да е продукт с такъв произход е некачествен. Никой обаче не се е заглеждал в етикетите за произход на повечето предмети от ежедневието ни и това, че стоки с китайски произход са залeли пазара. Това обаче, не е случайно . Tам има голямо количество хора в трудоспособна възраст, което се дължи на голямото население, цената на труда е по-ниска, но и продуктивността е в пъти по-голяма. В Китай обаче има продукти с различни качества и затова не трябва веднага да отписвате вратите, когато чуете за произходът им.

Основни предимства на китайските метални врати:

  • Имат вграден праг. Eдно много голямо предимство на тези входни врати е това, че техният праг е вграден и не е нужно да имате довършителни дейности след монтажа на вратата. Той помага за по-добрата изолация.
  • Строителни отвори. При повечето входни врати, не са необходими много големи строителни отвори, както при другите входни врати.
  • Щок каса. Друго предимство на тези врати е, че са с первази само от едната страна и каса 10см. Това е чудесно решение, в случай че искате да имате две врати на един зид или, когато искате от едната страна да не виждате метални первази, а зидът да бъде обърнат допълнително.
  • Дизайн. По-често вратите са с доста по-изчистен дизайн и много приятни цветове.
  • Заключване. Повече врати с такъв произход имат една или две заключващи системи плюс допълнително резе отвътре. Обикновено обаче има доста повече активни шипове, които излизат. Mежду 9 и 12 бр. като задължително имат поне по 1 шип отгоре и отдолу.
  • Цена. При тези входни врати се наблюдава идеална комбинация от добро качество на ниска цена. Бихте могли дори да ги използвате за някоя вила или пристройка, без да се притеснявате, че това е лоша инвестиция.
Back To Top