skip to Main Content
интересни врати за вашия дом

Едни от най-изненадващите и интересни входни врати по целия свят, които ще ви привлекат вниманието

Като се противопоставят на конвенцията, тези нестандартни входни врати превръщат домовете Ви в дизайнерски възможности.

Входната врата на дома е критичен елемент от дизайна, който задава тон за останалата част от дома Ви. Вижда се, както от екстериора, така и от интериора, често е място за драма, цвят и специални детайли. Тук сме събрали няколко уникални и привличащи вниманието входни врати, които ще Ви накарат да искате да влезете вътре и да видите повече от тях.

 

Леките кепенци от дърво на къщата на Брилхарт

 

Външни, тип сграда, дървен сайдинг и плосък покрив. Леки, затворени врати с капаци, изработени от западен червен кедър, облицоват външния ръб на предната веранда, осигурявайки неприкосновеност на личния живот и защита от атмосферните влияния. Дървото остава неоцветено, така че ще остарее естествено, подобно на околното дърво от ипе(Род цъфтящи, предимно листопадни тропически дървета достигащи височина до 30-40 м). Точно зад системата на затвора, по 1,5м., стъклени стени – разбити на четири комплекта плъзгащи се панели – се отварят, за да премахнат бариерите между вътрешните и външните пространства.

Едни от най-изненадващите и интересни входни врати по целия свят, които ще ви привлекат вниманието

Овъглена предна врата в Шотландия

Входната врата на тази къща в Шотландия е изградена от овъглени кедрови дъски – традиционен начин за огнеупорна дървесина, разработен в Япония. В този случай ефектът върху входната врата, вероятно е по-естетичен, отколкото превантивен, въпреки че никога не можете да бъдете сигурни какво ще стане напред във времето.

 

Уникален ъглов вход с орехови врати

Едни от най-изненадващите и интересни входни врати по целия свят, които ще ви привлекат вниманието01

Докато повечето домове имат входни врати, центрирани върху равна стена, в този дом в Канада се влиза през две масивни орехови врати в ъгъла на дома. Това е един много креативен начин да разчупите стереотипите за входните врати.

 

Дървена и стъклена въртяща се врата в тексаско ранчо

 

Външни врати, тип въртящи се и плъзгащи е основният вход в тази къщата. Стъклената врата от махагон и стъкло ви позволява да виждате през голямата стая към задната веранда и долината отвъд.

Едни от най-изненадващите и интересни входни врати по целия свят, които ще ви привлекат вниманието03

Back To Top