skip to Main Content
Нова входна врата

Какви компромиси сте склонни да направите при избора на нова входна врата?

Всяка себе уважаваща се личност иска да може да задоволи потребностите си. Почти никога не ни се получава, тоест доста често сме принудени да правим избор, съобразявайки се с различни фактори, правейки компромиси от най-различно естество. Замисляли ли сте се с кое бихте могли да направите компромис? От коя своя потребност сте готови да се лишите за сметка на друга, разбира се, при избора на нова входна врата?

Компромис с цената

Предполагаме, че всеки предварително е определил бюджета си за външна врата, но помислете, че има опции и варианти стига да има желание. Можем да си позволим малко по-висока цена за сметка на качеството. Защо да не си позволим да дадем двеста лева повече, за да получим най-доброто. Та пари се изкарват, качеството струва пари, нека не забравяме това!

Дизайн

Разбира се, че знаете какво ще Ви отива и какъв е дизайнът на новата врата, който вече е изрисуван в съзнанието Ви или може би вече сте набелязали, проучвайки пазара. Да, но представете си, че вратата с този дизайн не е подходяща за Вас тогава какво правим? Лесно е! Правим промяна в мисленето си. Не винаги първото, което сме избрали или което сме си предвидили е най-доброто. Нека разгледаме и другите опции, можете да си позволите компромис с дизайна, сигурни сме. Все пак трябва да вземаме дръзки и смели решения, не забравяйте, че съдбата обича смелите.

Цвят

Убедени сме, че това ще е най-трудният компромис, който може да се направи, а именно с избора на цвят особено, ако вече сте избрали всичко останало. Трябва да се съобрази и изборът на цвят на входната врата, за да си пасват на цялостната картинка, но защо да не предприемем тази стъпка. Кое ни пречи да направим компромис и тук? Така бихме избягали от стереотипа, така бихме били уникални, различни. А защо не и автори на нови идеи в интериорния дизайн. Никой не прилича на другия, защо пък да нямаме и различен вкус от общоприетия?

Дано някой не ни е разбрал погрешно, нямаме предвид да вземете най-скъпата врата, въпреки че не Ви пасва дизайнът и цветът. Просто искахме да Ви споделим нашата гледна точка. Дано да сме Ви били полезни!

Back To Top