skip to Main Content
Интелигентно заключване на врата

Време е да помислите за заключващата си система. Затова, бъдете умни.

Интелигентните брави, колкото и да е странно, са едни от най-добрите управляващи устройства за дома ви. Те придават стил и функция на нещо, което всяка къща има – външна врата. Изработени са за работа с гласови асистенти, предлагат се в разнообразни дизайни и търсенето им бързо нараства.

Ето няколко метода, по които една умна ключалка може да промени ежедневието ви. Идеята на интелигентното заключване е да ви улесни като използва функции за отдалечен достъп и гласов контрол. Можете да контролирате умното си заключване от разстояние. Тази сутрин сте бързали за работа и сте забравили да заключите вратата? Ще бъдете предупредени ако вратата ви бъде отключена, благодарение на свързаното заключване.

Дори и погледната от разстояние, интелигентната брава е като обикновена ключалка.

Само защото имате интелигентно заключване, не означава, че трябва да смените старите си ключове с нови. Можете да използвате старите и да си спестите малко време за инсталиране в процеса.

Ако отдавате сезонно квартира и имате често посещение на услуги за почистване или освежителни строителни дейности, често правене на събирания с приятели и семейство, вместо да правите ключови копия за всеки или скриване на резервен комплект, можете да раздавате цифрови ключове и дори да определите колко пъти някой е позволено да влиза в дома ви.

Ако имате доставка до дома ви, но отсъствате, лицето за доставка получава еднократен код за достъп и поставя пакета ви точно във вашия дом. Някои хора може да намерят доставката в домашни условия за неудобна, но при правилно наблюдение можете да следите всички, които влизат и излизат.

И все пак при избора ви на ключалка, обърнете внимание на сигурността, която ще ви предложи избраната. Това не означава, че умните брави не са добри, те са съсредоточават върху удобство, лекота на използване, отколкото сигурност.

Back To Top