skip to Main Content
Бяла входна врата

Блиндирана врата – сигурност

Когато мислите за домашна сигурност, в ума Ви ще бъде първата насока към всеобхватните системи за домашна аларма. Може би и камери за сигурност или модерна интелигентна технология, която свързва всички видове алармени системи в дома Ви. Един от начините да гарантирате, че домът Ви е напълно сигурен, е да използвате традиционните аспекти на сигурността на дома под формата на силна брава.

Вашата домашна сигурност е жизненоважна

Ако имате гараж, навес или друга стопанска постройка, която съхранява скъпо или деликатно оборудване, което искате да гарантирате, че вратите и всички други входове са обезопасени за една нощ или когато сте далеч от дома си. Затова е от изключителна важност да се интересувате от качествена входна блиндирана врата, която да има екстри.

Чрез добавяне на брави към прозорците и вратите Ви, както и пристройките, Вие добавяте спокойствие с друго ниво на домашна сигурност. Вратата с обикновена брава е много по-лесна за придвижване, отколкото вратата с брава и замърсяване. Добавянето на брава просто увеличава трудностите при влизане в сградата или жилището. Ето защо повечето експерти по сигурността настояват, че всяка външна врата има две брави. Много по-сигурно е входната врата да има две независими заключващи системи. От съществена важност е конструкцията, от която е направена да е издръжлива на натиск и на външни условия.

Кога може да се извърши обратен монтаж на блиндирана врата

Трябва да се интересувате колко е дебело крилото, с каква дебелина е металният лист, има ли допълнително оребряване, изолацията каква е. Ако случайно искате вратата да се отваря навън, това се нарича обратен монтаж. От съществена важност е има ли защитни пасивни шипове. Тъй като пантите ще бъдат отвън, има входни, при които има повече от 3 пасивни шипа, 6, 8 и т.н. При затворено положение са вътре в касата и дават допълнителна сигурност и комфорт. От изключително значение е с каква тежест е самата каса и крило, масивни ли са, може ли да бъдете спокойни за Вашата сигурност. Имайки такава входна врата с качествена брава, Вие може да бъдете спокойни.

Back To Top