skip to Main Content
Врата според зодията 3

Избор на интериор според зодията Част 3

Стрелец

Те имат свой собствен стил с мотиви. Малки килими, килими и възглавници на пода, означават неговата естетика и начина, по който той възприема пространството си. Цветовете, които използват са винаги ярки и топли. Пространството обикновено е пълно с огромни стайни растения, които ги пренасят в тропиците. При избора на интериорна врата, те ще се спрат на екстравагантното, като например някакъв принт.
Врати за Стрелец

Козирог

Традиционните консервативни Козирози придават на мястото класически и вечен тон. Любимите им предмети са тези, закупени в антикварен магазин или придобити на търг на произведения на изкуството. Свещи и вази с историческа стойност красят ъглите и пространството, докато по стените винаги има картини, които ви отвеждат в минали времена.
Врата за Козирог

Водолей

В дома на Водолей, Модно е дума, която не може напълно да предаде значението си. Като хора, които са свикнали да живеят… преди времето си, те избират най-ексцентричния начин, за да украсят пространството си, напомняйки повече за интериора на космическия кораб – напълно изчистено. Зодиакален въздух, Водолей, дори избягва завесите! Изборът им е максимално семпъл, дори и вратите, които избират са с максимално изчистен дизайн. Не обичат да „задушават” пространството си с прекалено много мебели и цветове.
Врата за Водолей

Риби

В стремеж към хармония и простота, Рибите винаги избират мебели и предмети, които не привличат окото. Бялото и синьото са доминиращите цветове, тъй като те не искат да избягат от своя воден свят. Обектите изглеждат невидими, тъй като повечето имат елемент на прозрачност. Например стъклото е техният любим материал. Изглежда, че не искат да излязат от стихията си и за това дори вратите напомнят морското дъно. Предпочитаните врати от тях са тези които са изцяло от закалено стъкло.
Врата за Риби

Цветовете и материалите са душата на вашия дом и изразяват вашата личност. Избраният от вас стил на декорация, мебелите и другите дребни предмети имат вашия зодиакален подпис и разкриват много за вашата същност като човек.

Back To Top