skip to Main Content
Врати според зодията 2

Избор на интериор според зодията Част 2

Лъв

Хората, които принадлежат към този знак, живеят и дишат на открито. Интериорът на дома им е богато декориран и като цяло много удобен. За мебели те не се колебаят да плащат непосилни суми. Харесват скъпото. Домът им прилича повече на дворец. Доминиращите материали са оникс, мрамор и слонова кост. В повечето случаи те избират големи килими, които да покриват част от пода. Цветовете са топли, като златото –  което е металът на знака. Слънцето тук трябва да е навсякъде и за това техните предпочитания са да има възможно най-голям прилив на естествена светлина, която да влиза през прозорците и вратите.
Врата за Лъв

Дева

Простотата и комфортът са отличителен белег на тези, които принадлежат към знака Дева. Те предпочитат мебелите с по-прости линии, които придават симетрия и баланс на пространството. Цветовете, които избират, са неутрални и никога не са ярки. Мебелите са доминирани от цвета на меда, който придава сладост на околната среда. Винаги има свежи цветя и растения, разпръснати из пространството. Ето защо и изборът им на врати е с възможно най-малко орнаменти.
Врата за Дева

Везни

Te са сложни и имат висока естетика. Това са ценителите на декорирането на интериор. Неслучайно повечето професионални декоратори са Везни. Те знаят как да се впишат в различни стилове. Стените са в пастелни цветове, които придават на пространството хармония. Осветлението е фино и никакъв интензивен цвят не смущава окото. За това и изборът им на интериорни врати е обран, но със страхотна, семпла визия.
Врата за Везни

Скорпион

Според образа на страстта и мистерията, предаден от Скорпион, в дома му ще намерите странни предмети, редки картини и странни мебели. Разнообразието от цветове е голямо, а контрастите са много. Червеното и черното обаче преобладават или върху мебелни тъкани, или върху килими и завеси. Те показват особено предпочитание към черния лак, който отразява светлината. Дори стените и таваните са боядисани в ексцентрични цветове и изразяват техния специален характер. Вратите, които избират са винаги доста екстравагантни и набиващи се на очи.
Врата за Скорпион

Back To Top