skip to Main Content
Врати според зодиите

Избор на интериор според зодията Част 1

Kогато говорим за дома, ще забележите, че много често декорацията и стилът, които приятелите Ви придават на личното си пространство, „предават“ елементи от зодиакалния им знак. Има онези зодиакални знаци, които обичат да стоят у дома и да се грижат за него по-често от другите, които предпочитат да стоят извън него и да харчат парите си за пътувания и т.н. Наблюдава се, че мъжките зодиакални знаци (Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей) прекарват повече време извън къщата, отколкото женските зодиаци, които предпочитат топлината на своя ъгъл (Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби). В тази статия ще Ви запознаем с някои интересни факта за зодиите и техния избор на интериорни врати.

Овен

Домът на Овен има силна личност. Цветовете са живи и различни. Като представител на знака на огън той харесва материали, които внасят топлина в дома и придават хармония на пространството. Подходящата врата за този типаж е в цвят Перла, тъй като този цвят променя своя нюанс спрямо светлината и интериора в дома.
Врата за Овен

Телец

Къщата на Телец има елементи от природата като дърво, почва, глина. Харесва мебели в селски стил. Кафявите тонове са доста добър избор за допринасянето на този ефект.
Врата за Телец

Близнаци

Близнаците се нуждаят от голямо пространство, за да го настанят в много стаи. Атмосферата на дома им е младежка и игрива. Те обичат да смесват материалите заедно и смеят контрасти, които перфектно свързват модерното със старото. Съчетанието на тъмни и светли нюанси на вратите, допринася за крайния, желан резултат.
Врата за Близнаци

Рак

Романтични и изискани, искат пространството им да излъчва топлина и уют. Малките тайни на декорацията карат ума да пътува във въображението и поезията. Те предпочитат антични мебели и витрини, където могат да изложат своето минало. Кадифе и тежки тъкани украсяват мебелите, докато завесите остават затворени, за да създадат мечтана, специална атмосфера. Предпочитат тъмни цветове, които създават мечтания уют.
Врата за Рак

Back To Top