skip to Main Content
Врата за дома

Ръководство за закупуване на интериорни врати

Ако току-що сте закупили жилище или сте решили да направите ремонт на старото, вероятно търсите интериорни врати. Точно както външните врати, вътрешните също могат да бъдат трудни за съвпадение и скъпи. И ако не сте сигурни точно какво търсите, днес ще Ви дадем разнообразни опции и ще стесним селекцията при избора.

Бели грундирани врати

Ако искате да имате възможността да „рисувате” интериорните си врати по начин, който най-добре съответства на вашия стил и тон на декора, грундираните врати могат да бъдат идеална опция за вашия дом. Тези врати са бюджетни, заради опростения си дизайн.

Модерни, съвременни врати

Ако сте ориентирани към по-разчупени дизайни и форми, лакови покрития, фини линии и фрезовки, различни видове остъкления, за Вас определено не са класическите модели.
Цената на тези интериорни врати, по-скоро би надвишила бюджета ви, но пък ще си осигурите модерно излъчване на Вашия дом.

Врати от естествено дърво

Ако търсите врата с висока издръжливост няма по-добър избор от дървените врати. Най-предпочитани са вратите от махагон, орех, елша.
Ореховите врати са на добра цена, но ще трябва да се грижите добре за тези врати, което означава смазване на обков, също така почистване и лакиране на дървесината, за да се радвате на вратите си по-дълго време.

За топъл тон в дома ви, вратите от елша са чудесен вариант, плюс това са изключително издръжливи на износване

Интериорни врати от ела

Ако искате гъвкавост в тона може да изберете врати от тази дървесина. Тя позволява лакиране и боядисване.

Врати от ПДЧ, MDF и HDF материали

Тези врати са най-подходящите за всякакви жилища, бюджетни, с възможност за различни цветове. Покритията са различни – PVC, ламинатни, естествени фурнири в различни нюанси. Пълнежите са също биват различни видове – пчелна пита, HDF оребрения или HDF панели.

Тези, които са с пълнеж от пчелна пита са по-олекотени, което осигурява плътно, плавно и безшумно затваряне.

Back To Top