skip to Main Content
Интериорни врати серия Gradde

Как да променим цялостната визия на дома чрез интериорните врати

Защото вратата е етикета на Вашият дом!

Всеки дом има нужда от периодично освежаване, било то козметично или интериорно. А всеки нов от внимание към детайлите. Ставайки въпрос за интериорни промени, често пренебрегвана стъпка е подмяната на вратите, което всъщност оказва ключово влияние върху цялостната промяна на помещенията. Колкото и предубедени да сте към това, изборът на модела и стила на вратата може да внесе ново усещане в дома Ви. За всеки завършен интериор най-важни са детайлите, а именно красиво обработените врати.
В днешно време жилищата се предлагат с еднообразни и стандартни врати, с традиционните за тях месингови дръжки. Това не е никак красиво или оригинално и не би придало желаният модерен и стилен облик на Вашият дом. За това нека Ви представим интериорните врати от серия Gradde.

Пуснете Gradde в дома си, за да се влюбите отново в него!

Всеки дом се нуждае от топлина и уют. Нещо, което изключително много допринася за това са интериорните врати.
Врати Gradde се отличават от масовото пазарно предлагане с високото си качество на изработка и уникален дизайн, произведени по най-високи технологии и стандарти. Стил, функционалност, качество и цена са техните най-силни черти, на които никой клиент не може да устои. Нека Ви запознаем малко по–подробно с техническите характеристики на Граде, за да се убедите сами в по-горе написаното.

Вратите са изработени от две HDF плоскости, които сами по себе си са с най-високо качество на изработка и устойчивост. Нещо от което зависи издръжливостта и здравината. HDF плочите са по-плътни от MDF, по-твърди и по-устойчиви, тъй като са произведени от дървесни частици, компресирани при по-висока плътност. Покритието може да бъде два вида в зависимост от цветовете, като при светлите тонове – Сибирска Лиственица, Ясен Вералинга, Дъб Вераде и Шведски дъб покритието е клас А. А при тъмните – Орех Рибейра и Череша Сан Диего клас А++. Вратите са подсилени с рамка от масивна дървесина и пълнеж тип ,,Пчелна пита’’, която с въздушните си джобове запазва температурата и изолира. Същевременно е олекотена конструкция, което предотвратява увисване на вратата и вратата е по-безшумна при затваряне. Фалцовият ръб на крилото елегантно приляга върху касата, за по-добро сцепление. Касата им е регулируема, като може да обхване зид от 7.5 до 37.9см. В извънредни случаи има възможност и за обхващане на по-голям зид.
Врати Gradde ви предлагат голямо разнообразие от 6 серии с над 100 различни модела врати, което несъмнено позволява да откриете точно това, което търсите. Могат да бъдат еднокрили, двукрили или плъзгащи. Не на последно място, отново се открояват с индивидуалността си и вниманието към детайла, като Ви предоставят възможността да избирате сред 10 различни модела дръжки.

Не правете компромиси със себе си и вратите си, защото Вие заслужавате най-доброто! И не забравяйте, че най-важно е на Вас да ви харесва и да ви внесе усещане за уют, защото точно там е домът!

Back To Top