skip to Main Content
T 905

10 причини да изберем по-висок клас блиндирана врата, отколкото входна блиндирана на по-ниска цена

Когато имаме нужда от смяна на входна врата и се налага да правим избор и подбор има няколко важни неща, които е добре да вземем под внимание и да имаме предвид. Някои от тях биха променили бюджета, който сме си определили предварително.

Първоначално си задаваме въпроса, колко често ни се налага да сменяме/купуваме блиндираната си врата. След това – каква функционалност искаме да има тя. Дали сигурност или шумо и топлоизолация. Дали ще е за помещение, което е под наем или е сигурно, или рядко се посещава. Дали ще се излага на външни атмосферни условия т.е за къща или е за апартамент. Ако взимаме блиндирана врата за свое жилище по-добрия вариант е да увеличим бюджета и да заложим на сигурно. Разликата не е само в цената и ще се убедите и като ги видите на живо, освен по описанията.

T 369 T

Разлика в крилата:

  • Едното крило е направено от МДФ панели, метална рамка, метален лист 1,2мм, минерална вата за шумоизолация и топлоизолация, 7см крило. Пасивни шипове, които седят в касата перманентно и две брави Daf Monoblok, долен ямков и горен секретен патрон с капарки против разбиване.
  • Другото крило е направено от праховобоядисан метал с метална рамка и пчелна пита за шумо и топлоизолация. Крилото е 5см, като заключването е с една брава и допълнително резе. Има шипове които влизат отгоре и отдолу в касата.

Разлика в касите:

  • Едната каса е изработена от метал прахово боядисан, която каса обхваща целия зид и има г-образна лайсна за поставяне на праг върху нея.
  • Другата каса е от метал също, но обхваща 10см от зида останалото се доизмазва и идва с праг.
  • Первази;
  • Едната серия врати идват с метални прахово боядисани первази,също така някои от тях подлежат на обличане с МДФ плоскости – материалът от който е направено и крилото и изглежда много по-елегантно.
Back To Top