skip to Main Content
Gradde Schwerin Ribera 1

Серия Граде – интериорни врати

За най-доброто във Вашия дом заложете на високото качество – вътрешните врати от Серия Граде. В едно жилище вратите трябва да са съчетани добре и подбрани по цвят и размер, да са с качествено покритие, да не се надраскват, да се почистват лесно и да се затварят колкото се може по-безшумно. При ремонта на жилище е неизбежно и да се сменят вратите. Без съмнение трябва да съобразим вътрешните врати с тази на входа, а също с мебелите и стените.

Характеристики на интериорни врати Граде

Касите са с различни размери и вече первазите са и от двете страни на зида, така няма да се налага да търсите майстори, които след поставяне на вратите да доизмазват зида или да се налагат сериозни довършителни дейности. Всички интериорни врати могат да бъдат леви или десни и да се отварят навътре или навън. Езикът им е ПВЦ, а не метален и при затваряне на вратата не се издава никакъв шум, дори тя да се блъсне, няма да наруши спокойствието ви. Всички модели от тази серия могат да се изработят като плъзгащ вариант с едно или две крила, също така с каса или без. Могат да се направят и на портална врата, подходяща за големи отвори.

Gradde Bergedorf VeralingaEsche 1

Разнообразни модели

Богатата цветова гама, от шест цвята с високо качество на покритие, ще е лесен избор и напасването с останалия интериор. Също така има и богат избор на дръжки класически и изчистени модели, модерни и разчупени, и такива със същия МДФ материал и цвят в тях.

Вратите от тази серия са много масивни и подсилени, с много по-дълъг живот, по-шумо- и топлоизолиращи. А покритието е много нежно и красиво и на допир. Интериорните вътрешни врати могат да се отварят в различна посока, в зависимост как ни е удобно на нас. Моделите могат да се комбинират – да бъдат, както с еднакви форми, така и с различни. Два типа стъкло: матово и чинчила в зависимост от модела.

Back To Top