skip to Main Content
Входни врати за ваше удобство

Входни врати за вашето удобство

Днес, когато сигурността и комфортът е на 100 %, важна за нас и нашето семейство, когато дойде времето за подмяна на входната врата си задаваме въпроса: коя ще е най-подходяща, така че да ни предпазва от недоброжелатели и също така да създава емоция и удовлетворение от избора ни?

Сега на пазара за врати, се предлагат всякакви разновидности, материал и категории според всеки човешки каприз и желание. Те могат да бъдат изработени с нестандартни размери, в зависимост от потребностите и желаните изисквания на клиента. Сред разнообразие от цветове, фрезовани елементи, дървесни шарки от различни като качества и свойства материали, които да съобразите с вашия интериор и да изглежда естетически добре с това, което искате да постигнете като стил в дома си.

Една от най-важните стъпки е:

Входната врата да е с хубава шумо и топло изолацията, за да може добре да обезшуми и запази топлината вътре в дома Ви. Изолациите биват няколко вида, най-често срещаните, които се използват при входните врати са: пчелна пита, полистиренът, полипропилен и полиуретанова пяна и каменна минерална вата.

T 909 01

Имайте предвид, че за предпочитане на топлоизолатор е най-добре да се концентрирате на полипропилена и полиуретановата пяна. Както и не на последно място каменната вата, която ще намали разходите Ви за ел. енергия и ще изолира звуците, оставяйки ги отвън. Тя устоява на метеорологични условия и не се поддава на горене и гниене. Пчелната пита в никакъв случай не е лош избор, но е по-слаба изолация и лесно би допуснала шума и студа в дома Ви.

Другата стъпка, е:

Да изберете материала на вратата, заедно с цвета й. Това естествено определяте според вкуса си, интериора и не на последно място според джоба си. Панелите на входните врати могат да са от МДФ, масивно дърво, като това ще оскъпи поръчката на вратата. Тъй като технологията за изработване е по-сложна. Та, се използват само естествени материали, ПДЧ, метал и др. Покритието бива няколко вида – ламинатно или лакирано, естествен фурнир, ПВЦ фолио, прахово боядисани. Заложете на качествено покритие, добра изолация и устойчив материал. Защото екстериорната врата се поставя веднъж и от това не бива да правите компромис в нищо свързано с нея.

Усещането на уют, красота и съвършенство на дома Ви започва от момента, в който прекрачите прага си. Но преди да го направите първото впечатление за това е входната врата. Изборът трябва да е изцяло на вашата преценка. Затова може и да заложите на експертната оценка на компетентни служители – със сигурност няма да Ви подведат, а ще Ви помогнат да подберете най-доброто за вас.

Back To Top