skip to Main Content
Входни врати за дома

Време е за смяна на входната Ви врата

Всеки желае домът му да е добре защитен, първият фактор за това е сигурната входна врата! Наясно сме, че ежедневието ни е изключително натоварено и тези детайли (като вратите) в дома ни, рядко ни правят впечатление, може би дори само, когато се повредят се сещаме за тях. Но за да сме спокойни, че личните ни вещи и най вече ние самите сме в безопасност, е добре да се замислим за смяна на вече старата входна врата.

Друг плюс за смяна на вратата е модерната визия, която ще придобие апартаментът или къщата ни

Днес на пазара се предлага огромно разнообразие от стилове, цветове, материали, които пасват на всеки вкус. Още нещо важно – решили сте да започнете ремонт, започнете точно със смяна на входната врата. Знаете, налага се демонтаж на стара врата. Затова може да се наложи къртене за оформяне на строителен отвор, което води до мръсотия. Разваля се мазилката и куп неприятни моменти.

T 1001 01

Затова преди да са готови със стените и пода в коридора, първо обърнете внимание на вратата. В последствие просто я опаковайте с фолио, или не го махайте, ако фабрично има такова, за да боядисвате и мажете спокойно около нея.

Заложете на качество!

Изберете врата с добра шумо и топло изолация, сигурни ключалки с бронирани патрони, пасивни шипове при пантите и масивен материал на изработка.
Потърсете наложилите се имена на пазара. Те ще Ви бъдат най-полезни. Първо с квалифицирани служители, които да Ви консултират и заедно с тях да изберете най-доброто решение за дома Ви. Второ – с качествени модели врати, които са изпитани във времето и няма да оставят дома Ви незащитен.

Запитайте се, когато заключвате сутрин и излизате за работа, спокойни ли сте за това, което остава от другата страна на вратата? Сигурни ли сте, че сте добре защитени? Ако отговорът не е категорично „да”, значи е време да посетите по-добрите шоуруми и да потърсите своята нова входна врата.

Back To Top