skip to Main Content
Междинни стъклени врати

Междинни стъклени врати

Стъклените врати са неразделна част от съвременната архитектура. Това е отлична възможност за всякакви помещения – от бизнес центрове до апартаменти.

Може да изглежда, че стъклото е крехък материал, но това е погрешно схващане. Производителите на закалено стъкло отдавна предлагат продукт, който лесно осигурява добро ниво на топло и звукоизолация, характеризиращ се с якост и издръжливост.

Защо да изберете стъклена врата?

За разлика от дървото, закаленото стъкло не е чувствително към температурни изменения или промени във влажността, така че външният вид на стъклената врата винаги е безупречен. Закаленото стъкло има най-голяма якост. От гледна точка на дизайна и естетиката стъклените врати ще се поберат във всеки интериор на сградата. От психологическа гледна точка, тези интериорни врати има допълнителни предимства:

• създава чувство за откритост;
  • сигурност;
  • свобода.

Sand G 14 11 C

Богат избор на стъклени врати

Има огромна свобода при избора на стъклена врата. Може да се спрете на модел с положени текстилни нишки между две закалени стъкла. Има различни цветове нишки, като освен, че изглеждат стилно е и доста оригинално като идея. Стъклата могат да бъдат и с принт – моделите на пазара са доста, но ако случайно не си харесате нито един от тях, може да се изработят и с Ваша снимка, като така ще сте сигурни, че почти няма вероятност да има друга такава врата. Може да изберете изцяло изчистено стъкло – има различни видове стъкла, както по цвят, така и по вид. Може да е гладко или релефно, матово или прозрачно. Стъклените врати могат да бъдат и изцяло матови с различни фигурки от прозрачно стъкло.

При евентуално счупване каленото стъкло се разпада на малки фрагменти със заоблени ръбове. Това допринася за по–голямата безопасност при употребата. Вратите с нишки и принт са изработени от два стъклени листа слепени с вътрешен слой поливинилбутирал. При евентуално счупване стъклото остава цяло, тоест слепващият слой държи счупените частици заедно.

Back To Top