skip to Main Content
5 предимства на алуминиеви врати

5 предимства на Алуминиевите врати

Най-използваните врати напоследък у нас са алуминиевите интериорни врати. Това има и своето напълно логично обяснение, а именно – качество,  отговарящо на цената.  Това съвсем не е единственото предимство, което притежават. В тази статия ще отделим внимание на 5 ключови предимства.

  • Достъпна цена

Основният фактор при закупуване на врати за дома е цената. Като разумни купувачи, при такава покупка е добре да помислим по-детайлно за разхода, но това да не бъде за сметка на качеството. Една алуминиева врата е в пъти по–евтина от изработена от друг материал, но същевременно е доста практична. За търсещите съотношение цена – качество, алуминиевата врата е чудесен избор.

  • Тежест

В сравнение с моделите от HDF, MDF, стъкло или метал, алуминиевите врати са доста по-леки.  С времето тежките врати увисват, а това съпътства и доста проблеми. Уплътняването става по-слабо, шумо и топлоизолацията става по-малка, а има и вероятност  от надраскване на току що поставения нов под.

Aluminieva Veralinga 01

  • Различен дизайн

Скучните бели алуминиеви врати са вече в историята. На пазара дизайнерите излагат своите нови попълнения, които ще удивят клиента. Освен различните форми и релефи, които предлагат могат да се срещнат и двуцветни или с огледала. Производителят е помислил за  модели, отговарящи на  интериора на всяко едно помещение. Моделите с остъкляване на свой ред дават възможност да се създаде изящна атмосфера без значително да се ощетява Вашият семеен бюджет.

  • Водоустойчивост

Високата влажност при някои помещения е много голям проблем. Не всяка интериорна врата може да бъде използвана за мокри помещения, като банята, която може да се даде като пример. Алуминиевата врата се вписва чудесно в картинката. Може да се монтира на банята без проблем, тъй като материалът е устойчив и неподатлив на корозия, гниене или деформация при продължителна експлоатация.

  • Лесна поддръжка

Едно обикновено почистване с препарат и кърпа през определено време е единственото нещо, което е нужно да направим.

Back To Top