skip to Main Content
Glass Doors

Стъклени интериорни врати – модерни и красиви

В наши дни стъклените интериорни врати са много актуални в интериорния дизайн. Те придават съвременна и модерна визия на Вашия дом. Крилото на стъклото може да бъде изработено с всевъзможни форми и цветове, подходящи за всеки вкус и стил!

Стъклото за този тип интериорни врати е закалено. Техниката на закаляване на стъклото представлява обработка под много висока температура (700 градуса) на оформено стъкло, последвана от бързо охлаждане чрез въздух под високо налягане. Вече закалено, стъклото не подлежи на повторна обработка. Има по-висока устойчивост при удар и счупването му  е изключително трудно, но дори и това да се  случи, парченцата са малки и нямат остри ръбове, което намалява до минимум рискът от  нараняване. Друго предимство на това стъкло е, че притежава висока устойчивост при рязка смяна в температурите. Такъв тип стъкла се използват не само при интериорни врати и врати за офис. Но и при душ кабините и параваните за баня, автомобилните стъкла, прозорците за кораби, влакове, мебели и други.

Ако искате  стъклени врати за Вашия дом, можете да избирате от богатото разнообразие на специализирани закалени стъкла: матирано, гравирано, с текстилна нишка или с принт, по Ваше желание.

Print G 13 1 A

Интериорна врата с матирано стъкло

Ако искате в жилището Ви да влиза повече светлина, която създава усещането за простор, вариантът за стъклени врати, с изцяло матирано стъклено крило, е подходящ за вас.

Матираното стъкло може да бъде и с фрезовка, в различна форма, която ще придаде по-разчупена визия на стъклената врата!

Интериорна врата с принт стъкло

Този тип стъклени врати са идеалният начин, по който можете да изразите Вашия вкус, с изображение по Ваше желание. Няма ограничение за него – може да бъде красив пейзаж, снимка на любимо място или дори Ваша лична снимка!

Стъклените интериорни врати могат да бъдат с пасивна дръжка или с брава, със заключващ механизъм. Изборът е изцяло ваш!

Back To Top