skip to Main Content
Врати

Вратите на работното място

Човек прекарва средно около една трета от живота си на работното място. Интериора на помещението, в което работите оказва голямо влияние на Вашето настроение и работоспособност. Затова интериора в офиса не трябва да бъде провокативен и подтискащ. Вратите са ключов елемент на интериора, както у дома, така и в офиса. Съответно те трябва да бъдат в пълна хармония с него.

Вратите в службата трябва да имат скромен дизайн, който да не дразни окото.

Трябва да са без излишни малки детайли, които да разсейват допълнително.

Вратата е първото нещо, което виждат потенциални клиенти и партньори, затова е важно тя да бъде подбрана много внимателно.

През входната врата преминават огромен брой хора всеки ден, така че тя трябва да бъде практична, лесна за употреба, да притежава висока износоустойчивост и да бъде добър топло и шумо изолатор.

Врата на работа

По отношение на интериорните врати, които разделят отделните офис помещения, избора е много голям и разнообразен.

Едно добро интериорно решение е да се заложи на изцяло остъклени врати, които да пропускат повече светлина в помещенията и да създават илюзията за повече пространство. Ако пък някой не желае да бъде постоянно изложен на показ, лесно може да се монтират подвижни щори или пък да се залепи рекламен винил, който освен, че ще възпира любопитните погледи, ще служи и за реклама на фирмата. Днес много офиси избират максимално остъклените врати и големи прозорци за по-голям комфорт на служителите си.

Правилно подбраният модел врата създава приятна атмосфера и стимулира креативното мислене на служителите. По този начин се постига обстановка, която да благоприятства за по-голяма продуктивност на работното място. Ето така може да стимулирате екипа си и да внесете домашен уют на работа.

Каквато и врата да изберете, тя ще бъде облика на стаята, която отваря и трябва задължително да преминавате с настроение през нея.

Back To Top